The Breakfast Club

in een notendop
______

Vandaag hechten jongeren meer dan ooit waarde aan autonomie, sociale verbondenheid, persoonlijke identiteit en toekomstmogelijkheden. Als begeleidingskundige met heel wat kilometers op de teller, een rugzak vol ervaring en expertise, bied ik een antwoord op de honger van deze fragiele doelgroep. Ben je klaar voor een avontuurlijke reis naar zelfontdekking, zelfvertrouwen en doelbepaling en -verwezenlijking? Klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling om jouw potentieel te ontgrendelen?

Ontdek jouw unieke pad naar groei en succes!!!

“The Breakfast Club” is een gloednieuw concept waarbij maximaal tien jongeren gedurende tien weken samenkomen op zondagochtend om dieper te duiken naar hun kern en zo de nuances in hun eigen identiteit te ontdekken en te boetseren, kortweg bouwstenen verzamelen voor de constructie van een stevig fundament.
Als team zullen we de betekenis van jouw unieke verhaal verkennen, zodat jij er opnieuw kracht kan uit putten en er sterker door wordt.
Gedurende tien sessies gaan we samen intensief werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling : Stevig in je schoenen staan, zelfvertrouwen ontwikkelen, kracht van assertief handelen, communicatievaardigheden…

Voor wie?

Jongeren tussen 16j en 18j (4 e -5 e -6 e middelbaar) die met volgende vragen zitten:

👊 Wat kan ik doen om me beter in mijn vel te voelen?
👊 Op welke manier kan ik opkomen voor mezelf en wanneer is dat belangrijk?
👊 Hoe ga ik met anderen om in verschillende situaties?
👊 Hoe kan ik rechtuit zijn in mijn contacten zonder ruzie te maken?

Programma en info

Geen saaie schoolse lessen, maar creatieve workshops waarbij jullie aan de slag gaan met concrete thema’s en oefeningen om aan een aangepast ritme tot persoonlijk resultaat te komen in volgende domeinen:

 • Dag 1: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar wil ik naartoe?
 • Dag 2: Hoe neem ik mijn leven en school in eigen handen?
 • Dag 3: Hoe werkt communicatie?
 • Dag 4: Wat is assertief zijn / Hoe word ik assertief?
 • Dag 5: Hoe ga ik om met kritiek?
 • Dag 6: Coaching: Hoe ver sta ik in mijn persoonlijke ontwikkeling?
 • Dag 7: Hoe ga ik om met conflict? Hoe stel ik grenzen en zeg ik ‘nee’?
 • Dag 8: Debat over verworven vaardigheden, visies en bedenkingen: argumenteren.
 • Dag 9: Hoe omgaan met obstakels op mijn pad (thuis, school, vrije tijd)?
 • Dag 10: Uitpakken met je resultaat!

+ Terugkommoment vier weken na afronding!

Waar?

Empowered by Lou
Mechelsesteenweg 340
2650 Edegem

Kostenplaatje?

475€ excl. btw

Wat is inbegrepen?

 • 30 uur hoogkwalitatieve begeleiding + 1,5 uur terugkommoment (datum te bepalen)
 • werkmateriaal
 • water, thee, sapjes, fruit, knabbels en veel babbels

Wanneer?

Zondag: 7/01, 14/01, 21/01, 28/01, 4/02, 25/02, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3
telkens van 9h30 tot 12h30

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via overschrijving op onderstaand rekeningnummer met vermelding naam, gewenste datum en telefoonnummer.

Je bent ingeschreven wanneer de betaling van 574.75 (475 + btw) voldaan is.

Bankrekeningnummer: BE22 0018 0471 8847
Ondernemingsnummer: BE 0669.786.681